INTERAKTIVT KONCEPT

Connecting the dots

Marooms visuelle udtryk er lavet som en collage, hvor kendte ting er taget ud af kontekst. Marooms maleriske collager bryder med almindelig vanetænkning. Vores logiske hjerner vil forsøge at sætte ting i rækkefølge (connecting the dots), skabe referencer og det er her kreativ tænkning udvikles, fordi forestillinger og definitioner tages ud af kontekst og sættes sammen påny.

 

Gå på opdagelse i eget hjem

Forestil dig at vi ser på det samme abstrakte maleri, og fordi vi er forskellige mennesker, oplever vi noget forskelligt. Hvert element i vores collager er nøje udvalgt, skåret ud i hånden og herefter sat sammen til en collage med uanede fortolkninger.

Vi har designet tre universelle verdener: Fairy Tale, Nature og Space.

Alle vores produkter er enten af økologisk bomuld eller genbrugstekstiler.

 

 

 

 

KREATIV TÆNKNING

Med vores visuelle udtryk, ønsker vi at skabe æstetiske og fantasifulde rum til at inspirere dit barns fantasi og kreative tænkning. Vore produkter supplerer og matcher resten af hjemmet. Med udgangspunkt i dit barns værelse og legesager, ønsker vi at åbne op til endnu flere legeverdener, samtaleemner og samvær.

Forskning viser at børns læring forbedres af fantasi og kreativ tænkning.
Med fælles tid, nærvær og samtaler giver du dit barn følelsen af anerkendelse og mod til at løse hverdagens udfordringer.

Vores collager inviterer Jer ind i en verden med uendelige historier og samtaler. Det kan være om fælles drømme, nye lege, historier eller samtaler om hvad bæredygtig livsstil vil sige for Jer.

MAROOMS KLUB