Hos Marooms fremstiller vi tankevækkende livsstilsprodukter, der er formet af enkelhed med et strejf af fantasi for at skabe smukke rammer og komfort i hverdagen.

Fra vores studio i København, udvikler vi produktlinier, der skaber broen mellem børnenes legeverden og et smukt hjem.

Vi sigter mod at omfavne funktionalitet og bæredygtig levevis gennem kompromisløse produkter til dagligdagen, fritid som skole, der samtidigt pirrer fantasien.

Vi håber at kunne bidrage til en smuk opvækst med plads udfoldelse, nytænkning såvel som restitution og velvære.

 

Marooms blev grundlagt af Linh Ma i 2018

 

THE CONCEPT

When all is possible, even the Impossible

ET BÆREDYGTIGT KONCEPT

Et bæredygtigt designkoncept idag er ikke kun tidsløst, økologisk og i holdbar kvalitet.
Vi har brug for at tænke bæredygtighed ind, som en del af designet og kontinuerligt overveje vores fremadrettede tiltag.

Vi tror på, at vi gennem fantasi og kreativitet kan finde vej til en smukkere, sjovere og mere inspirerende og bæredygtig verden.

Hos Marooms laver vi derfor ikke kun produkter, som er lavet af bæredygtige materialer, men vi ønsker at tage skridtet videre og udfordre os selv til at nå vores vision om at skabe en smukkere og mere bæredygtig opvækst.

Vi starter med at skubbe vores egne grænser, og vi tilstræber derfor konstant at tænke i nye måder at støtte op om vores vision om at skabe en mere bæredygtig fremtid med kreative børn – fra vores designproces til vores produktion til nye bæredygtige løsninger generationer frem.

Små som store tiltag er nødvendige, og hvis vi tror på at vi sammen kan gøre en forskel, kan vi gøre en forskel!

→ Læs Marooms’ bæredygtige tiltag

PRODUKTION

Marooms’ produktionen er lavet i tæt samarbejde med én af Linh Mas tidligere kollegaer, som deler Marooms’ vision om at gøre verdenen til en smukkere og mere bæredygtigt sted. Ikke kun produktionsmæssigt, men også værdimæssigt over generationer på tværs af kulture og landegrænser.

 

 

→ Læs mere om Who made my product 

OM FOUNDER

Linh har mere end 15 års erfaring med at designe, source og udvikle tøj til den danske modebranche, og er mor til dejlige Marylou.

Linh blev født i Saigon, Vietnam, og hendes forældre er Mai Trinh og Nang Ma med kinesiske rødder. Efter Vietnam krigen i 1975, besluttede den vietnamesiske stat at forfølge kinesiske handlende. Familien flygtede med båd fra Vietnam i 1978, da Linh blot var tre måneder gammel. Mange mennesker druknede under flugten. Det første spæde år af Linhs liv boede hun i en flygtningelejr i Thailand i en 2,5 kvadratmeter træhytte.

Hun ankom til Danmark på en kold oktober dag i 1979 med sine to ældre søskende og forældre. I modsætning til vejret, modtog danskerne familien med en utrolig varme og støtte. Linh tilbragte det meste af sin barndom i Odense, samme by som den verdensberømte børneforfatter, H.C. Andersen, startede sit liv i.

Dette er begyndelsen på Linh Mas familiehistorie, og det er et mirakel – næsten ikke til at tro, men det fandt sted, og som alle de bedste fortællinger, har den en lykkelig slutning.