MISSIONEN
er at skabe rum til børns fantasi 

“Jeg tror på, at åbenhed, kreativ tænkning og fantasi kan bidrage med løsninger til en mere bæredygtig nutid og fremtid – for vores børn og miljø”, fortæller Linh Ma, grundlægger af Marooms.

Fra design og produktudviklings processerne til slutbrugerens oplevelse, cirkuleres der om Marooms’ kompas for at udvikle bæredygtige produkter med missionen for øje.

  • ØST: skab rum til fantasi med legende og iøjenfaldende inspiration
  • SYD: foretag øko-venlig produktion og kontinuerlige bæredygtige tiltag
  • VEST: lav unikke og simple produkter med høj kvalitet og funktionalitet
  • NORD: sikre et smukt design med kunstnerisk udtryk til det moderne hjem

 

 

 

 

 

PLAY ME!

ET BÆREDYGTIGT KONCEPT

Et bæredygtigt designkoncept idag er ikke kun tidsløst, økologisk og i holdbar kvalitet.
Vi har brug for at tænke bæredygtighed ind, som en del af designet og kontinuerligt overveje vores fremadrettede tiltag.

Vi tror på, at vi gennem fantasi og kreativitet kan finde vej til en smukkere, sjovere og mere inspirerende og bæredygtig verden.

Hos Marooms laver vi derfor ikke kun produkter, som er bæredygtige, men vi ønsker at tage skridtet videre og udfordre os selv til at skabe mere bæredygtige rum.

Vi ønsker, at skubbe vores egne grænser, og vi tilstræber derfor konstant at tænke i nye måder at støtte op om vores vision om at skabe en mere bæredygtig fremtid med kreative børn – fra vores designproces til vores produktion.

Små som store tiltag er nødvendige, og vi tror på at vi sammen kan gøre en forskel.

→ Læs Marooms’ bæredygtige tiltag

OM FOUNDER

Marooms har base i København, og blev lanceret i 2018 af produktudvikler, Linh Ma.

Linh har mere end 15 års erfaring med at designe, source og udvikle tøj til den danske modebranche, og er mor til dejlige Marylou.

Linh blev født i Saigon, Vietnam, og hendes forældre er Mai Trinh og Nang Ma med kinesiske rødder. Efter Vietnam krigen i 1975, besluttede den vietnamesiske stat at forfølge kinesiske handlende i Vietnam. Familien flygtede med båd fra Vietnam i 1978, da Linh blot var tre måneder gammel. Mange mennesker druknede under flugten, deriblandt hendes mormor og onkel. Det første spæde år af Linhs liv boede hun i en flygtningelejr i Thailand i en 2,5 kvadratmeter træhytte.

Hun ankom til Danmark på en kold oktober dag i 1979 med sine to ældre søskende og forældre. I modsætning til vejret, modtog danskerne familien med en utrolig varme og støtte. Linh tilbragte det meste af sin barndom i Odense, samme by som den verdensberømte børneforfatter, H.C. Andersen, startede sit liv i.

Dette er begyndelsen på Linh Mas familiehistorie, og det er et mirakel – næsten ikke til at tro, men det fandt sted, og som alle de bedste fortællinger, har den en lykkelig slutning :-).