BLOG

Foto: Jørgen Flemming

FN World Refugee Day – 20.juni.

→ Every action counts

I år er temaet Every action counts, når vi vender vores opmærksomhed på FNs flygtningedag.

Værende bådflygtning fra Vietnam, bosat i flygtningelejr i Thailand og opvokset i Danmark fra jeg var et år, kan jeg fortælle at de små, som store handlinger, har gjort en stor forskel for det priviligeret liv, jeg har idag.

Det handler for mig om, at vi i mødet med ”de andre” altid opdager, at der er så meget mere, der forener os end det, der adskiller os. Uden nysgerrighed til det ukendte eller mangel på næstekærligheden bliver jeg, mit barn og verden fattigere.

Jeg har skrevet en  klumme om emnet i Alt for Damerne.

→ Læs klummen her 

STØTTE

♥ 10% af Marooms’ salg går ubeskåret til børn på flugt i Sydafrika.

International Miljødag
5. juni 2020

Forringelse af Biodiversitet

Forringelse af biodiversitet i vores biosystem medfører dødsfald, sult, kriminalitet og andre store konsekvenser for ikke blot vores del af verdenen, men især blandt børn på flugt og uden sikkerhed i udviklingslande. Det er vores opgave at hjælpe disse børn med økonomisk hjælp såvel som vidensdeling.

→ Læs mere om Biodiversitet og vores tiltag

STØTTE

♥ 10% af Marooms’ salg går ubeskåret til børn på flugt.

♥ Artikel om Marooms tiltag i forbindelse med børn på flugt vil blive lanceret d. 20.juni 2020 –  FN’s International Flygtningedag.

Summertime

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og vi har taget forskud på den, specielt i dette forår til leg og samvær i naturen.

Selvom Corona-krisen i den grad har ændret vores opfattelse af virkeligheden, har den heldigvis også taget os ud af hamsterhjulet.
Vi har taget os tid til at mærke os selv og hinanden og ferie og hverdagsplanlægningen er blevet kortsigtet.

Kan vi forvente en sommer i Danmark eller bliver der åbnet op til at rejse over grænsen? Bliver det en tur i sommerhus ved stranden eller på opdagelse i byen.

Uanset skal vi være kreative og på eventyr!

Marooms badekåber er perfekt til at tage med på såvel den lange som korte tur.
Pris 550,- og lavet af økologisk bomuld.

Favorite by kid’s wear magazine

Under Ciff kids modemesse for Spring summer 2020 blev Marooms rygsæk udvalgt som Kid’s wear Magazine’s  favoritter  for Spring Summer 2020.

Marooms Finder-ting vest til 450,– i økologisk bomuld og vendbar.

BEST OF MOM

Marooms sengehimmel blev udvalgt som et af de mest trendy items for 2020 af Livsstilsplatformen Maison et Objet. Læs artiklen .

Sengehimlen er lavet af økologisk bomuld. Nem at sætte op på børneværelset eller på tur.

GENTÆNK BRUGEN AF DINE PRODUKTER – GODT FOR MILJØET OG PENGEPUNGEN

Alle forsøg på at gentænke vores valg kan være gode forsøg i den bæredygtige retning. Det giver os mulighed for at vi bevidst kan gøre tingene på nye måder.

For der er bare for mange forbrugsvarer idag. Vi producerer mere end vi kan forbruge, og vi forbruger mere end vi måske reelt har brug for.

Nogle produkter er skabt til at være multifunktionelle, mens multifunktionerne på andre produkter kan være en dejlig overraskelse

At gentænke produkter til at blive multifunktionelle kan være en måde, hvorpå vi kan komme tættere på en mere bæredygtig livsstil.

Eksempelvis da vi var på road-trip i Italien, valgte vi at bruge Marooms sengetøj som liggeunderlag og håndklæde. Bagsiden af sengetøjet er lavet af strikket tekstil, som gør den bedre til at absorbere vand og sved, mens den er perfekt som et stort smukt liggeunderlag på forsiden.

Marooms sengetøj findes med tre motiver i størrelse baby, junior og voksen. 100% økologisk bomuld.

Den magiske tid

Magi sker når man mindst venter det.

Hos Marooms, er der magi, når vi kan hjælpe med at få flere kreative og fantasifulde børn. Vi tror på at vores børn bliver medskaberne til en mere bæredygtig verden gennnem kreative løsninger og levemåder.

Illustrationen er en hyldest til fri fantasi og inspireret af Disney filmen, “Mary Poppins vender tilbage”. Den handler om at vi med hinandens hjælp og fri fantasi kan få selv det umulige til at ske, og det er kernen i Marooms konceptet.

Læs mere om vores mission.

An untold story is revealed

Skrevet af Carl, som til dagligt læser på gymnasiet i 2.g. Digtet er udsprunget af collagen og den litteratur, han inspireres af. Kreativ tænkning udvikles, når ting sættes sammen på nye måder. Præcis som tanken er med vores collager.

? “She felt the harsh wind perforating her face, but she didn’t seem to make much notice of it. Small teardrops started assembling in the corner of her eyes, but she just wiped them off with the back of her strong, vein filled hand. The external of the small, will-powered girl was as smooth and tough as the rocks her muscular legs stood on. Her heart almost crawled up her throat.
She looked down, past her feet, past the mist which covered the snowy mountains, she could faintly sense the ground and thought back. Back to her mother’s soothing hugs, the smell of lavender that always filled her home and when adventures just were games”

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.